NICE TO MEET YOU

Let's tell you something about my inspiration.

Leuk je te 'ontmoeten' …
ik ben Ariane Kok


Independent storytelling Photographer, Conceptor, stubborn, marketing, Pro-freedom-of-speech, love music, adore cats. Creative Mind. Willem de Kooning Academie Rotterdam

Specialisaties:
  • Corporate Photography
  • People and Portrait
  • Travel
En daarnaast natuurlijk houdt de romanticus in mij van het vastleggen van bruiloften. Mijn werkgebied als fotograaf is niet alleen als huwelijksfotograaf in Zuid Holland, maar ook in de rest van Nederland en ook steeds meer in het buitenland als Destination Wedding Photographer.
Ik hou ook erg van reizen, andere culturen opsnuiven. Antropologie heeft mij altijd al getrokken.

Bekijk hier het filmpje van een voor mij een inspirerende omgeving en mood waar veel van mijn beelden op geïnspireerd zijn.
Mezelf neem ik niet altijd serieus
… maar mijn werk wel.


Persoonlijk gezien ben ik een intens mens wat vol zit met contrasten. En met contrasten bedoel ik: het een kan niet zonder het ander, ook in mijn beelden. In mijn werk ben in enorm serieus en gooi al mijn gevoel erin. Gelukkig vinden mensen dat ook terug in mijn beelden met 'mijn handtekening'.

Misschien ontmoeten wij elkaar!
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en wellicht kan ik je helpen met het verwezenlijken van beeld van jezelf, maar uiteraard ook persoonlijke corporate beelden van je bedrijf voor brochures en/of website.

Ariane Kok

Verder werk ik ook als docent fotografie, als 'destination teacher' , Andalusia was een van mijn favoriete locaties. Het mooie Cabo de Gata biedt fantastische plekken om te fotograferen. Bekijk hieronder het filmpje van 2016.
Vanaf 2017 geef ik workshops op Preau in Frankrijk in de mooie Morvan. Ook een hele inspirerende omgeving! Lees hier meer
Ik profileer mijzelf niet alleen als fotograaf maar 'onderneem' op meerdere vlakken.

Ik fotografeer, ik schrijf, ik geef workshops en werk een aantal weken per jaar in het buitenland als docent en ik jureer.
Ik ben kunstenaar maar ook commercieel fotograaf. 
Bruiloften registreer ik vaak met mijn camera ipv regisseer.

Gedurende 2015 en 2016 heb ik meegewerkt aan een boek i.s.m. Ruud Heijenga van Brandfriend en Jan Spackler van De Rabobank waarin ik mij heel goed kon profileren met al mijn vrije werk.

Tevens heb ik ook meegewerkt als fotograaf aan een jubileumboek voor een familiebedrijf wat uitgegroeid is tot een van de grootste nationale bedrijven wat 100 jaar bestaat. Ik smul van familiebedrijven en hun geschiedenis en om dat natuurlijk fotografisch weer te geven in een verhaal… geweldig vind ik dat.
Ik ontmoet zoveel leuke en vooral interessante mensen... dat vind ik toch wel het leukste aan mijn 'werk' en als je die dan ook nog mag portretteren is heel bijzonder.

Bekijk hier een presentatie van de beelden van het boek
voor Bergschenhoek BV
Ik laat mijn dan ook graag inspireren als ik in het buitenland verblijf, gewoon, het liefst tussen de mensen met hun eigen culturele dingen in hun eigen 'habitat'. Ierland is een van de landen met een met mooie cultuur, ruwe landschappen. Als ik langs de rafelranden van Noord Ierland loop of in de donkere stegen in Dublin City ben ik in mijn element.


Ik ontmoet zoveel leuke en vooral interessante mensen... dat vind ik toch wel het leukste aan mijn 'werk' en als je die dan ook nog mag portretteren is heel bijzonder.

Waar zit ik?

Studio Ariane Kok | Het Beeldconsulaat

Bleiswijk, The Netherlands

Dorpsstraat 47 | 2665 BH Bleiswijk
mail: foto@studioarianekok.nl
KvK: 27290151
BINNENKORT VOLGEN NIEUWE DATA
WORKSHOP BASISCURSUS FOTOGRAFIE

De basis cursus creatieve fotografie voor beginners. Leer je (nieuwe) camera beter kennen en kom van die automaat af!
Lees hier meer…

Bel met Ariane

M. +31 (0) 6 3853 5164
My other websites:
www.picturemy.wedding
www.arianekok.nl